Η POSEIDON Marine Supplies γιόρτασε τη συμπλήρωση 40 χρόνων επιτυχούς πορείας.

6232

Η POSEIDON Marine Supplies γιόρτασε τη συμπλήρωση 40 χρόνων επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο του εφοδιασμού πλοίων και της επιθεώρησης σωστικών μέσων στο Pirée, έναν ατμοσφαιρικό πολυχώρο στο λιμάνι του Πειραιά!

art_1338Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο ιδρυτής της εταιρίας, κ. Μιχάλης Παπαχαστάς ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την προσέλευσή τους και έκανε μία σύντομη αναδρομή στην πορεία της επιχείρησης ενώ ο κ. Χριστόφορος Παπαχαστάς (γιος του προαναφερθέντος) παίρνοντας τη σκυτάλη μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας και έκλεισε δίνοντας το έναυσμα για το ξεκίνημα του πάρτι.

cat_5458 Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν λειτουργοί από το χώρο της ναυτιλίας, το προσωπικό της εταιρίας και δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν cocktails και φαγητά από τη δημιουργική κουζίνα του Piree. Επίσης, μέσω της φωτογραφικής έκθεσης και της βιντεο-προβολής που είχαν στηθεί στο χώρο, οι καλεσμένοι ανακάλυψαν άγνωστες πτυχές από τη διαδρομή της εταιρίας από το 1976 μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκαν για να αποτελέσουν και οι ίδιοι κομμάτι της συνεχώς εξελισσόμενης ιστορίας της POSEIDON Marine Supplies.

art_1287

Τη μουσική του πάρτι επιμελήθηκε ο DJ Jason Samaras -σε απόλυτα διασκεδαστικό και εορταστικό στιλ, ο οποίος απογείωσε τη διάθεση των παρευρισκομένων.

Λίγα λόγια για την POSEIDON Marine Supplies:

Η POSEIDON Marine Supplies είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο κομμάτι του εφοδιασμού πλοίων και των επιθεωρήσεων πυροσβεστικών και σωστικών μέσων. Ξεκινώντας το 1976 ως οικογενειακή επιχείρηση και με συνέπεια και σεβασμό στο κομμάτι της ναυτιλίας κατάφερε να εξελιχθεί και να εδραιωθεί στον κλάδο.

art_1323

Εισάγοντας σχεδόν το 70-80% των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά και με αντιπροσώπευση (σε πολλές περιπτώσεις αποκλειστική) αρκετών ευυπόληπτων μαρκών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί για αποθήκευση έναν ιδιόκτητο χώρο στην καρδιά του Πειραιά, η POSEIDON Marine Supplies έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς εφοδιαστές πλοίων.

Παράλληλα, από το 2013, σε συνεργασία με την Dräger Hellas, εταιρία με εξοπλισμό ατομικής προστασίας, έχει δημιουργήσει καινοτόμα προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης οργάνων αερίων που χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά πάνω σε πλοία.