Βράβευση της Άντζυς Ανδριτσοπούλου

2470

Το φαντασμαγορικό fashion show της σχεδιάστριας κοσμημάτων Άντζυς Ανδριτσοπούλου και η βράβευση από την UNESCO GREECE για την προσφορά της στον πολιτισμό

Το fashion event, IMATIA, που πραγματοποιήθηκε από την PALCO Hellas στην αίθουσα “Νίκος Σκαλκώτας” του Μεγάρου Μουσικής,ήταν μια γιορτή της Ελληνικής μόδας όπου συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του χώρου.

16507420_1165160816936003_528742394_nΗ Personart by Angie Andritsopoulou σαν θέμα είχε το “Φίδι” που είναι και το πιο δυνατό κομμάτι της συλλογής ,το περιτυλιγμένο φίδι γύρω από την ράβδο του Ασκληπιού συμβολίζει την πνευματικότητα. Έτσι σαν Guest είχαμε τους “Νεφελόπετρα” που με τα ακροβατικά τους τυλίγονταν στο πανί όπως το φίδι στο ροζάριο. Το show άνοιξε το μοντέλο Φαίη Λαιμού κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση από την διασημότερη σκηνή που είναι «Η δημιουργία του Αδάμ» του Μιχαήλ Άγγελο και το έκλεισε σε μια Guest εμφάνιση η Ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου σε ρόλο μοντέλου με απίστευτη άνεση και αέρα.
Το show έλαβε τις καλύτερες κριτικές χειροκροτήθηκε πολύ. Η UNESCO GREECE μας βράβευσε για την προσφορά μας στον πολιτισμό σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Galaxy του HILTON.gia site_2

Designers: Κathy Ηeydels, Giannetos, Mary Theotoki, Personart by Angie Andritsopoulou, Afroditi Hera, 4Tailors, Fashion Lab, Vlassi Holeva. Το Art direction το είχε ο Κωνσταντίνος Κασπίρης.Show manager: Ιωάννα Πατσουλάκη.Theatrical direction: Αντώνης Σωτηρόπουλος, Μαρία Δεληκωνσταντίνου / Assistant: Γιώργος Σμπιράκης. Video art installations: Δημήτρης Σηφάκης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος / Lime Visuals. Music – Soundtrack: Μιχαλης Καλφαγιάννης. Live performances: Διεθνές Ωδείο Αθηνών. Ballet: Σχολές Gallena`s. Pr manager: Γιώργος Ντάβλας / Davlas & Partners.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Xk4hObANOa4