Ευχές Χωρίς Σύνορα: η εταιρία σας μπορεί να σώσει χιλιάδες ζωές, με μία ευχή

105

Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να στείλετε «Ευχές Χωρίς Σύνορα» στους συνεργάτες, πελάτες και εργαζομένους σας, μέσα από τις ηλεκτρονικές κάρτες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Με την απλή αυτή κίνηση, εσείς μπορείτε να δωρίσετε στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα το ποσό που προορίζατε για αγορά χριστουγεννιάτικων καρτών ή επιχειρηματικών δώρων και εμείς θα προσαρμόσουμε το εταιρικό σας λογότυπο σε μία από τις κάρτες που θα επιλέξετε. Μοιραστείτε τις ευχές σας μέσω email ή αναρτήστε την κάρτα σας στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας σας και ελάτε να ζωγραφίσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο, φωτεινό χαμόγελο στα πρόσωπα χιλιάδων ανθρώπων.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) είμαστε μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση με 53 χρόνια δράσης διεθνώς. Βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, παρέχοντας ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Με παρουσία 33 χρόνων στην Ελλάδα, συνεχίζουμε την προσφορά επείγουσας ιατρικής βοήθειας, όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα χρηματοδοτούμαστε κατά 97% από ιδιώτες και 3% από εταιρίες και ιδρύματα, για να διατηρούμε την ανεξαρτησία μας. Με τη δική σας υποστήριξη, καταφέρνουμε να φτάσουμε στα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη και να σώσουμε ακόμα περισσότερες ζωές.

Μάθετε περισσότερα για τις ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες μας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο corpfr@athens.msf.org ή στο 210 5200500.