Επετειακή Εκδήλωση «50 Χρόνια Ε.Γ.Ν.Υ.Α. – 5Ο Χρόνια Αγάπης & Υποστήριξης»

88

Επετειακή Εκδήλωση «50 Χρόνια Ε.Γ.Ν.Υ.Α. – 5Ο Χρόνια Αγάπης & Υποστήριξης»

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων) θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

 Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. δημιουργήθηκε από μια ομάδα γονέων το 1973, και σήμερα μετρά περί τα 73 μέλη και εξυπηρετεί 72 ωφελούμενους με Νοητική Αναπηρία. Στις εγκαταστάσεις της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., στο Λαγονήσι Αττικής, λειτουργεί Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας, Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Οικοτροφείο. Εκεί προσφέρονται αδιάκοπα Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας σε ενήλικες με Νοητική Αναπηρία.

Οι ωφελούμενο της, πάντα συνοδοιπόροι σε αυτή τη διαδρομή, με την πολυχρωμία τους δείχνουν το δρόμο για τη συνέχιση του έργου. Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. συνεχίζει τη δράση της με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με νοητική αναπηρία, υποστηρίζοντας το δικαίωμα στην ισότητα και την ενεργή τους συμπερίληψη στην κοινωνία.

Από το 1973 έως σήμερα η  Ε.Γ.Ν.Υ.Α.  έχει χαράξει μια διαδρομή με πολλές επιτυχίες μα κα δυσκολίες. Τιμώντας τους ανθρώπους που στήριξαν ποικιλοτρόπως  αυτή τη προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης των ευεργετών ως συμβολική πράξη βαθιάς αναγνώρισης της προσφοράς και της συνεισφοράς τους. Επιπλέον σε αυτή την εκδήλωση οι ωφελούμενοί θα γεμίσουν την σκηνή με την χαρά και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας ένα θεατρικό δρώμενο γεμάτο εκπλήξεις και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Save the date!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 18:00 – Αμφιθέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού (Ρήγα Φεραίου 10, Καλύβια Θορικού 190 10)          

SITE: https://egnya.gr/en/home/