Υψηλές παρουσίες στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

299

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πλήρη στήριξη της κεντρικής Πολιτείας και των επίσημων συλλογικών Φορέων και Ενώσεων του κλάδου των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών, έχει η 9η Διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» και η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES.

Η διπλή έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2023.

Εγκαίνια με την παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας και των Φορέων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» θα τελέσουν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 17.00, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Κώστας Σκρέκας, από κοινού με τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος θα χαιρετήσει νωρίτερα και τα συνέδρια LOGI.C.

Επιπλέον, την τελετή εγκαινίων και τους 300 εκθέτες θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, κ. Ιωάννης Ξιφαράς, όπως και ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων, κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Παρόντες θα είναι και όλοι οι εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων του ευρύτερου κλάδου, εκπροσωπώντας την Ελληνική Εταιρεία Logistics, τον Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών, το Ινστιτούτο Logistics Management, την ΠΕΕΔ, την ΟΦΑΕ, τον ΣΥΝΔΔΕ&L, την EEBΔΨ&L, τον ECR Hellas και τον GRECA.

Στην Αθήνα για την περίσταση θα βρεθούν και διεθνείς προσωπικότητες του κλάδου των Εμπορευματικών Μεταφορών, όπως ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Βιώσιμων Μεταφορών της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη κ. Li, εκπρόσωπος της International Road Transport Union, ο πρόεδρος του International Union for Road-Rail Combined Transport (UIRR) κ. Schultze και η πρόεδρος του European Network of Freight Villages Europlatforms κα Ortiz.

Events και Εκθέματα από την Ελλάδα και 8 Χώρες

Η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» συγκεντρώνει περί τους 300 εκθέτες, με τις ξένες συμμετοχές να προέρχονται από 8 συνολικά χώρες και την έκθεση να εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά Halls, καταλαμβάνοντας 35.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Η Διεθνής Έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη του είδους της στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Υποστηρίζεται από 3 Υπουργεία και όλους τους Συλλογικούς Φορείς του κλάδου, οι οποίοι εμπλέκονται και στη διοργάνωση των 12 – παράλληλων με την έκθεση – συνεδριακών events, LOGI.C 2023.

Οι πάνω από 25.000 επισκέπτες που αναμένεται να παρευρεθούν στη φετινή έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα και να ενημερωθούν για νέες υπηρεσίες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES σας καλεί στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» για να γνωρίσετε την αγορά του μέλλοντος. Μη χάσετε το μεγάλο ραντεβού στο Metropolitan Expo, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Δείτε περισσότερα στο www.sce.gr