ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

354

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μία χρονιά, με  μεγάλη  επιτυχία έγινε η εκδήλωση «Καλές θάλασσες  με υγεία και ασφάλεια»  από τη Daskalakis Congress & Trv την Τετάρτη  20 Σεπτεμβρίου στο Μικρολίμανο.

Με συμμετοχή  5 χωρών  και 24  κορυφαίους  ομιλητές -ιδιοκτήτες  και διευθύνοντες- από τους μεγαλύτερους πλοιοκτητικούς ομίλους συζητήθηκαν  η υγεία και ασφάλεια ναυτιλομένων, το ανθρώπινο στοιχείο στη ναυτιλία, εκπαίδευση νέων, συνεργασίες χωρών, ανεφοδιασμοί και πληρώματα στη σύγχρονη ναυτιλία.

Ο συντονισμός  έγινε από  καταξιωμένους  δημοσιογράφους της τηλεόρασης της ΕΡΤ &  του Αlpha, του ναυτιλιακού τύπου, ενώ η εκδήλωση καλύφθηκε εξολοκλήρου από την ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων  παρευρέθησαν  ο Γ.Γ.  Υπουργείου Ναυτιλίας κ.Κυριαζόπουλος, ο Πρύτανης ΠΑ.ΠΕΙ. κ.Σφακιανάκης,, αρκετοί Διπλωμάτες και διευθυντές του Υπουργείου Εξωτερικών, από  το Δ.Σ. της ΕΕΝΜΑ  η  κ.Γκανά, από τον ΠΣΕΠΕ, ΕΒΕΠ, Ένωση Ελληνικών ναυπηγείων οι κ.Κορωνάκης και κ.Μαυρίκος. Επίσης παρευρέθηκαν  Καθηγητές από το ΕΚΠΑ, ε. Αρχηγοί  ΓΕΝ, Ολυμπιονίκες καθώς και διοικήσεις από 3  Ακαδημίες Εμπορικού ναυτικού.

Κατά την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη  των θυμάτων των τελευταίων ημερών.

Από την οργανωτική αρχή τιμήθηκαν ο όμιλος Αγγελικούση  και το Λιμενικό Σώμα, Ελληνική Ακτοφυλακή.

Υποστηρικτές της ετήσιας εκδήλωσης  ήταν  οι  ANGELICOUSSIS  GROUP, HERMES HARISIADIS,  AGWE GLOBAL, DIAPLOUS MARITIME,  ZOUROS GROUP, MARITA HELLAS,  HERMES BOSPHORUS,  ETANAP S.A , ROKAKIS S.A. ,MAVRIKOS S.A., MEGALAKAKIS S.A. ,FLAG SHIP,  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.  ΠΟΙΑΘ.

Τελέστηκε υπό την αιγίδα  Ν.Ε.Ε,  ΕΒΕΠ, ΠΣΕΠΕ, ΕΛΔΕ, Σ.Ελλήνων Ολυμπιονικών, Εθνικού συμβουλίου νεολαίας,

Με την ευχή  όλων μας πάντα για καλές θάλασσες.