ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ 10ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023

295

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ 6-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!

Μετά από ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσης το 2022, με σημαντική αύξηση των εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και των χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, η Έκθεση το 2023 κάνει τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση του τουρισμού μας!

Η 10th Athens International Tourism & Culture Expo θα σφραγίζει με επιτυχία τις εμπορικές συμφωνίες για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2024, με τη συμμετοχή : Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Περιφερειών & Δήμων, Ταξιδιωτικών Γραφείων, Εταιριών Τουρισμού & Πολιτισμού, Θαλάσσιος Τουρισμός, On Line Tourism Systems, Εξοικονόμηση Ενέργειας Ξενοδοχείων κ.α.

Τη περσινή χρονιά, την επιτυχία της Έκθεσης σφράγισαν με τη συμμετοχή τους 180 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , 120 Hosted Buyers από 32 χώρες  που πραγματοποίησαν 3300 Β2Β meetings με τους Εκθέτες και οι επαγγελματίες επισκέπτες ξεπέρασαν τις 3500.

Φέτος  η Έκθεση θα έχει μία  δυναμική συμμετοχή  Hosted Buyers από όλη την Eυρώπη, Βαλκάνια, Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μέση Ανατολή και άλλες χώρες, δίνοντας στους Εκθέτες την ευκαιρία για νέες συνεργασίες και ενίσχυση της ανταγωνιστικής τους παρουσίας στη διεθνή τουριστική αγορά.

Η Έκθεση θα εστιάσει στους κλάδους του Leisure, Luxury, MICE, Business travel,  Gastronomy tourism, Θαλάσσιος Τουρισμός , Alternative Travel κ.λ.π. θα δώσει ηχηρό παρών    με 150 Hosted Buyers, 200 Εκθέτες και πάνω από 5000 εμπορικούς επισκέπτες ενώ η διαφημιστική της προβολή θα ξεκινήσει δυναμικά από τον Φεβρουάριο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και οι Παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Η Έκθεση πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την Αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ .