Urban(ly) Connected Supply Chains_ 24-25 Ιουνίου / Αθήνα

270

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των LOGI.C 2022 στην Θεσσαλονίκη, τα γνωστά σε όλους πολυσυνέδρια LOGI.C επιστρέφουν στην Αθήνα, όπου στις 24 & 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη διοργάνωσή τους, υποστηρίζοντας τόσο την φυσική παρουσία, όσο και την online συμμετοχή συνέδρων και εταιρειών – χορηγών, στο Athens Marriott.

Η αλλαγή κουλτούρας στο “set up” των μεγάλων αστικών κέντρων και στην διακίνηση των προϊόντων σε συνάρτηση με τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν εδραιωθεί στην παραγωγή και έχουν αναμορφώσει τις παραδοσιακές αποθήκες, ώστε να εξυπηρετούν ταυτόχρονα φυσικά πολυκαταστήματα, αλλά και e-shops, θα αποτελούν το επίκεντρο των παρουσιάσεων και ομιλιών του συνεδρίου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Marriott της Αθήνας.

Θεματικές Ενότητες – Tί σημαίνει Urban(ly) Connected Supply Chains;

Στα LOGI.C 2022 στην Αθήνα, θα προσεγγίσουμε την εφοδιαστική αλυσίδα, αναλύοντας όλα τα βήματα εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησης που έχουν γίνει από το αρχικό κομμάτι της Οργάνωσης Παραγωγής, στην Αποθήκη, αλλά και στην Διανομή & Τελική Εξυπηρέτηση B2B, φτάνοντας έτσι σε value chains που εξυπηρετούν νέες, ευέλικτες και Smart Cities.
Με την συνδρομή και την επιστημονική επάρκεια ομάδων όπως των In Practice και Optilog Advisory Services, αλλά και σημαντικών εταιρικών συμμετοχών, θα μιλήσουμε για Artificial Intelligence τόσο στην παραγωγή, όσο και στην αποθήκη, αλλά και στις διανομές.
Θα αναζητήσουμε με την βοήθεια ακαδημαϊκών, επιχειρήσεων και αναλυτών τους τρόπους με τους οποίους ένα σύγχρονο αστικό κέντρο, μπορεί να ακολουθήσει τους όρους technologically smart και sustainable, προσεγγίζοντας τόσο θέμα Οργάνωσης των Μεταφορών, Λειτουργίας των Δικτύων, όσο και θέματα Σύγχρονων Παραδόσεων, νέων Λύσεων και Εταιρικών Σχηματισμών, αλλά και όσα προσφέρουν πλέον οι ενεργειακές εναλλακτικές λύσεις, όπως η ηλεκτροκίνηση.

Παράλληλα, σε άλλο πάνελ που θα απευθύνεται απευθείας σε CEOs επιχειρήσεων και decision makers, θα αναζητήσουμε την διαφορά μεταξύ Planning και Scheduling σε μια εταιρεία. Θα προσεγγίσουμε τις δύο έννοιες τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό μέσα από cases επιχειρήσεων, που οριοθετώντας την διαφορά μεταξύ των δύο όρων, κατάφεραν να ομαλοποιήσουν την παραγωγή τους, να βρουν πιθανόν προβλήματα στη διαδικασία παραγωγής, στη διαδικασία logistics και στην τελική παράδοση των προϊόντων στον πελάτη.

Η νέα εικόνα που προκύπτει για τις Urban(ly) Connected Supply Chains, μέσα από cases και best practices θα αποτελέσει το αντικείμενο συζητήσεων, πάνελ και παρεμβάσεων στα LOGI.C 2022 στην Αθήνα, σε τρία διαδοχικά πάνελ την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο Athens Marriott.

Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη, στα LOGI.C της Αθήνας, την δεύτερη ημέρα του event, Σάββατο 25 Ιουνίου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να εντρυφήσει σε ζητήματα χρηματοδότησης του ευρύτερου κλάδου supply chain, ώστε να μπορεί να επιλέξει πιθανά «ανοιχτά» προγράμματα είτε για την χρηματοδότηση παγίων, είτε για την επιδότηση της εργασίας, είτε για νέα projects που μπορεί να αναλάβει ως μελλοντικές επενδύσεις.

Τα LOGI.C ως θεσμός

Τα πολυσυνέδρια LOGI.C για το 2022 αποτελούν την 13η κατά σειρά ετήσια διοργάνωση, όντας ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά event στη χώρα για τον τομέα των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με σταθερή παρουσία κάθε χρόνο, προσελκύοντας χιλιάδες σύνεδρους, επιχειρηματίες, στελέχη, ακαδημαϊκούς και πολιτειακούς φορείς. Όλα αυτά τα χρόνια, στα συνέδρια LOGI.C έχουν παρουσιαστεί εκατοντάδες case studies, πλήθος μελετών και ερευνών, ενώ με τη συμβολή και συνδιοργάνωση καταξιωμένων επιχειρήσεων και επαγγελματικών φορέων η έννοια της «συνέργιας» στη διοργάνωση των θεματικών του συνεδρίου γίνεται πράξη. Η συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου γίνεται με το αντίστοιχο κόστος της εγγραφής ή με προσωπική πρόσκληση που διατίθεται από τον διοργανωτή και τους χορηγούς.

SAVE THE DATES για τα εφετινά LOGI.C 2022, λοιπόν, και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, σύντομα στο www.logisticsconferences.gr