ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ

286

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της MARITIME ECONOMIES με περίπτερο στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022 (Για 5η συνεχόμενη φορά). Στο περίπτερό μας Νο 3169 παρουσιάσθηκε η Ειδική Έκδοση Ποσειδώνια 2022, η Επετειακή Έκδοση για τα 10 χρόνια της εφημερίδας, η εφημερίδα Maritime Economies, το περιοδικό Maritime Intelligence, το περιοδικό THE AΘENIAN, ο ετήσιος οδηγός Maritime Luxury Spots.

Έντυπα που έγιναν  ανάρπαστα από τους χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο μας, κάτι που μας έδωσε μεγάλη χαρά και ώθηση ώστε στα Posidonia του 2024 να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Δεν θα μπορούσαμε σε αυτόν τον απολογισμό να μην αναφερθούμε και σε κάποια στατιστικά στοιχεία, πολύ σημαντικά που δείχνουν την ανοδική πορεία της εφημερίδας:

– Το 2012 το σύνολο των άρθρων και των καταχωρήσεων ήταν 180 σελίδες.

– Το 2014 το σύνολο άρθρων και καταχωρήσεων ήταν 230 σελίδες.

– Το 2016 το σύνολο άρθρων και καταχωρήσεων ήταν 260 σελίδες.

– Το 2018 το σύνολο άρθρων και καταχωρήσεων ήταν 300 σελίδες.

– Αντίστοιχα το 2022 το σύνολο άρθρων και καταχωρήσεων ήταν 450 σελίδες. Ακόμα και ο ετήσιος Οδηγός Maritime Luxury spots που το 2018 ήταν 100 σελίδες φέτος έφτασε τις 164.

Μεγάλη ήταν η χαρά και η τιμή για τις επισκέψεις που δεχθήκαμε στο περίπτερο μας, όπως ήταν το πέρασμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την ημέρα των εγκαινίων, την επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Ιωάννη Πλακιωτάκη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας Κυριαζόπουλου Ευάγγελου, του Γερουσιαστή των ΗΠΑ Leonidas Raptakis, του Προέδρου του Ahepa Maritime Chapter Δημήτρη Ματθαίου, του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS Βαρσάμη Κώστα, του Προέδρου της ΕΚΟ Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Παπαναστασίου και πολλών άλλων.

Ραντεβου στα POSIDONIA 2024 με υγεια.