Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας αναγγέλλει Την Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2023

20673

[5 Απριλίου 2023] Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε ότι η φετινή ετήσια Τελετή Εισαγωγής θα πραγματοποιηθεί ως υπαίθριο δείπνο το βράδι της Τετάρτης 5 Ιουλίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Caroline Lowry, Διευθύντρια της Phoebe Media & Events Ltd, αποκλειστικής διοργανώτριας της εκδήλωσης σχολιάζει: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης και τους καλεσμένους τους, καθώς και άλλα ανώτερα στελέχη της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας στη φετινή Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου για να τιμήσουμε τους Εισακτέους στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας».

Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2023 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα γιορτάσει την ηγεσία, την ιστορία και την κουλτούρα του κλάδου κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής βραδιάς που αναγνωρίζεται ως το πιο διάσημο ετήσιο δείπνο της ελληνικής ναυτιλίας.

Η Τελετή Εισαγωγής 2023 θα περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό και μοναδικό πρόγραμμα που θα γιορτάζει τους 36 «μεγάλους» της ναυτιλίας που έχουν ήδη εισαχθεί, καθώς και θα αποκαλύψει τους πιο πρόσφατα Εισαχθέντες – τους Εισακτέους του 2022.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός για ελληνόπουλα Hellenic Hope θα λάβει και πάλι μια δωρεά από τα έσοδα της εκδήλωσης για να υποστηρίξει το έργο του με ελληνικές ΜΚΟ σε μια σειρά προγραμμάτων για παιδιά.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ο οργανισμός ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσής μας για την υποστήριξή τους:

Η ABS, η IRI/The Marshall Islands Registry και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. συμφώνησαν να είναι Co-Lead Χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής και Δείπνου 2023.

Ο Christopher J. Wiernicki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ABS σχολιάζει:

«Ο ABS είναι ένας περήφανος, μακροχρόνιος συνεργάτης της ελληνικής ναυτιλίας. Έχουμε συνεργαστεί με πολλούς από τους θρύλους του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας και είδαμε από πρώτο χέρι την απίστευτη ενέργεια, το επιχειρηματικό πνεύμα και τα εμπνευσμένα τους επιτεύγματα. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την επόμενη γενιά που θα συνεχίσει την κληρονομιά της».

Ο Theo Ξενακούδης, Director – Worldwide Business Operations & Managing Director Greece, International Registries Inc. σχολιάζει:

«Η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη βιωσιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την κίνηση του παγκόσμιου εμπορίου. Η International Registries, Inc. (IRI) και το Μητρώο των Νήσων Μάρσαλ έχουν το προνόμιο να γιορτάζουν τους νέους τιμώμενους στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας για το πνεύμα τους καινοτομίας και προόδου.»

Ο Wang Qi, Πρόεδρος της Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding, σχολιάζει:

«Η SWS ανυπομονεί να βρεθεί στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι για να παρακολουθήσει την τελετή εισαγωγής και το δείπνο 2023 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας. Θα είναι μεγάλη χαρά να συναντηθούμε με όλους τους Έλληνες και διεθνείς φίλους του κλάδου μας για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα της ζωής των Εισακτέων του Πανθέου. Η φιλοδοξία, η αφοσίωση και η ηγεσία μεγάλων μορφών από το παρελθόν εμπνέουν όλους εμάς στην SWS να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Τιμούμε περισσότερα από 20 χρόνια στενής φιλίας με την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα, υψηλής απόδοσης, έξυπνων και ασφαλών ναυτιλιακών λύσεων».

Οι Premium Χορηγοί που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα είναι το Ναυτιλιακό Μητρώο Νήσων Κέιμαν, η Citi Private Bank, η Moore Greece και η Optima Shipping Services.

Η Τράπεζα Julius Baer θα ενισχύσει και πάλι την υποστήριξη του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας προς τον Hellenic Hope.

Οι Standard χορηγοί μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν την Anglo Eastern Ship Management, την Cass Technava, την China Classification Society, την ClassNK, την Isle of Man Ship Registry, την Lloyd’s Register, την Marichem Marigases Worldwide, την Marine Tours και την Seascape Marine & Trading.

Ο Όμιλος Air France KLM ως αποκλειστικός Airline Partner.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ευχαριστεί όλους τους χορηγούς για την ευγενική υποστήριξή τους.

Χορηγίες και Γενικές ερωτήσεις: caroline@phoebe-events.com

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στη διεύθυνση www.greekshippinghalloffame.org