Οι άνθρωποι της Ναυτιλίας μας μίλησαν για τα 8 χρόνια της Maritime Economies

3352

Με αφορμή τη συμπλήρωση οχτώ ετών κυκλοφορίας και 6 μηνών συνδρομητικής τής εφημερίδας μας, ζητήσαμε από σημαντικούς εκπροσώπους του ναυτιλιακού κόσμου τις απόψεις τους για την πορεία της.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν, για τη στήριξή τους και τα καλά τους λόγια, τα οποία μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Χριστιάνα Καλογήρου
Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Η συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας Maritime Economies αποτελεί οπωσδήποτε ένα σταθμό. Ένα σταθμό για μια εφημερίδα με εξαιρετικά σημαντική και συνεπή συμβολή στην αποτύπωση των θεμάτων που απασχολούν την Ελληνική Ναυτιλία και ευρύτερα την εθνική μας οικονομία.

Η παρουσία της στα ναυτιλιακά ζητήματα, με τόσο έντονη την ανάγκη του διαλόγου στην εποχή μας και τόσο κρίσιμη την ανάδειξη ποικιλίας θεμάτων, είναι ουσιαστική.

Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, κατάφερε μέρα με τη μέρα να διευρύνει την αξιοπιστία της, να κερδίζει σε κύρος και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων μας.

Εύχομαι στη Maritime Economies και στους ανθρώπους της δημιουργική πορεία, σε μια φάση που η Ελλάδα αναζητά απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα.

Θεόδωρος Κόντες
Πρόεδρος Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας

Θα θέλαμε κατ’ αρχάς να συγχαρούμε το MARITIME ECONOMIES για τα επιτεύγματά του στα 8 χρόνια παραγωγής έργου.

Η ιδέα δημιουργίας αυτού του εκδοτικού φορέα απεδείχθη επιτυχής, για την κάλυψη ενός τομέα με πολλά ενδιαφέροντα, λόγω της συνδέσεώς του με το αντικείμενο της ναυτιλίας, όπου, η πρωτοβουλία των Ελλήνων επιχειρηματιών οδήγησε στο να πρωταγωνιστεί η Χώρα μας στον Διεθνή χώρο.

Η έμπειρη ομάδα συντακτών και γενικότερα εργαζομένων στη λειτουργία της όλης μηχανής της δημοσιογραφίας, συμβάλει ουσιαστικά στο έργο και τους στόχους του MARITIME ECONOMIES.

Ο Φορέας μας, που εκπροσωπεί τον κλάδο της Κρουαζιέρας, παρακολουθεί το έργο του MARITIME ECONOMIES και με προθυμία συνεργάζεται, προκειμένου για την παρουσίαση των πολλών και με μεγάλο ενδιαφέρον θεμάτων του κλάδου αυτού του θαλάσσιου τουρισμού, με τα ποικίλα οφέλη για την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των λιμένων προσεγγίσεως των κρουαζιεροπλοίων, αλλά και την Εθνική μας Οικονομία γενικότερα.

Ευχόμεθα κάθε επιτυχία για το MARITIME ECONOMIES σε όλες του τις δράσεις, συμπεριλαμβανομένων και των Συνεδρίων που οργανώνει.

Χάρης  Βαφειάς
Founder and CEO Stealthgas Inc

Πρέπει να νιώθετε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια να βλέπετε το «παιδί» σας να κλείνει τα 8 πρώτα του χρόνια!  Να είναι υγειές, δυναμικό και να το «θέλουν» όλοι!!!  Έτσι νιώθετε βλέποντας την εφημερίδα MARITIME ECONOMIES  να μεγαλώνει, να εξελίσσετε, να την αγκαλιάζουν όλο και περισσότεροι αναγνώστες και να τους λείπει πραγματικά όταν δεν την έχουν!   Εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστίσει πάντα με χαρά, επιτυχίες και ενδιαφέροντα νέα για το ναυτιλιακό κοινό!!!

Ειρήνη  Στ.  Νταϊφά
Ceo STAVROS DAIFAS MARITIME CORP. S.A.
Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά

Με τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων κυκλοφορίας και έξη μηνών συνδρομητικής, της Ναυτιλιακής εφημερίδας “MARITIME ECONOMIES”, με χαρά χαιρετίζω την προσπάθεια της Διεύθυνσης και των συνεργατών της, να υπηρετούν με συνέπεια καθ’ όλη αυτή την περίοδο, την αμερόληπτη και σε βάθος ενημέρωση της μεγάλης Ναυτιλιακής Οικογένειας!

Παρά το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες, οι προκλήσεις για τη Ναυτιλία είναι συνεχείς, τόσο σε γεωπολιτικό όσο και οικονομικό επίπεδο, η Ελληνόκτητη Ναυτιλία συνεχίζει να κρατά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο Διεθνώς και διατηρεί τα οφέλη που απορρέουν από αυτόν, τόσο για τη Ναυτιλία όσο και για τη χώρα μας.

Στην οκτάχρονη παρουσία της η “MARITIME ECONOMIES”, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Ελληνικού Εφοπλισμού, να παραμείνει ισχυρό, Εθνικό και Οικονομικό κεφάλαιο, διατηρώντας τη διεθνώς ανταγωνιστική του θέση.

Εύχομαι να συνεχίσετε την Εκδοτική σας προσπάθεια για πολλά ακόμη χρόνια, με την ίδια επιμονή και προσήλωση, με αυτή που έχετε μέχρι τώρα επιδείξει!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής Majestic International Cruise

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 8 ετών κυκλοφορίας της εφημερίδας MARITIME ECONOMIES χαιρετίζουμε τη συνεχή προσπάθειά σας για τεκμηριωμένη και επιστημονική δημοσιογραφία της Ναυτιλίας.

Η βιομηχανία μας με το εύρος της, έχει να αναδείξει όχι μόνο ειδήσεις αλλά κυρίως τις δυνατότητές της, να είναι βιώσιμη σε περιόδους σημαντικών αλλαγών στην τεχνολογία, τα κανονιστικά πλαίσια αλλά και τις γεωπολιτικές αλλαγές. Η έγκαιρη αλλά και επίκαιρη ανάδειξη των θεμάτων που σε εβδομαδιαία βάση αναλύετε και παρουσιάζετε, σίγουρα προσδίδει στην αρθρογραφία σας το κύρος που της αναλογεί.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια προσήλωση στις αρχές σας για σωστή και επιστημονική αρθρογραφία για πολλά χρόνια.

Γιώργος Γουρδομιχάλης
Managing  Director at Phoenix Shipping & Trading S.A.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 8 ετών κυκλοφορίας της εφημερίδας MARITIME ECONOMIES χαιρετίζουμε τη συνεχή προσπάθειά σας για τεκμηριωμένη και επιστημονική δημοσιογραφία της Ναυτιλίας.

Η βιομηχανία μας με το εύρος της, έχει να αναδείξει όχι μόνο ειδήσεις αλλά κυρίως τις δυνατότητές της, να είναι βιώσιμη σε περιόδους σημαντικών αλλαγών στην τεχνολογία, τα κανονιστικά πλαίσια αλλά και τις γεωπολιτικές αλλαγές. Η έγκαιρη αλλά και επίκαιρη ανάδειξη των θεμάτων που σε εβδομαδιαία βάση αναλύετε και παρουσιάζετε, σίγουρα προσδίδει στην αρθρογραφία σας το κύρος που της αναλογεί.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια προσήλωση στις αρχές σας για σωστή και επιστημονική αρθρογραφία για πολλά χρόνια.

Δημήτριος Ματθαίου
CEO at Arcadia Shipmanagement Co Ltd. & Aegean Bulk Co Inc.
| Chairman at Green Award Foundation

Με αφορμή τα 8 χρόνια κυκλοφορίας της ναυτιλιακής και οικονομικής εφημερίδας Maritime Economies, θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Διονύση Πολίτη για το αδιάκοπο και με συνέπεια ποιοτικό του αποτύπωμα από τη θέση του Εκδότη τόσο αυτής της εφημερίδας όσο και των άλλων εντύπων του εκδοτικού ομίλου Liberty Press.

Ο κύριος Πολίτης, πάντα συνεργάσιμος, οργανωτικός και δημιουργικός, επιλέγει σε εβδομαδιαία βάση επίκαιρα άρθρα, θέματα και συνεντεύξεις για το σύνολο του Ελληνικού και Διεθνούς Ναυτιλιακού Cluster πραγματοποιώντας συχνά ειδικά αφιερώματα.

Αναμένω το τεύχος κάθε έκδοσης, το οποίο διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον. Θεωρώ πως το κάθε θέμα που αναπτύσσεται αποτελεί τροφή για σκέψη για κάθε πλοιοκτήτη, ανώτατο και ανώτερο στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας και άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Τα άρθρα και οι συνεντεύξεις που φιλοξενούνται στην εφημερίδα αντανακλούν την αξιοπιστία, τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και το πάθος του κυρίου Πολίτη για την ανάδειξη του χώρου της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Όλα τα παραπάνω, κάνουν τον κο Πολίτη έναν πολύτιμο και έμπιστο συνεργάτη, πάντα συγκροτημένο, εφευρετικό, πρόθυμο, ευσυνείδητο και με καινοτόμα αντίληψη. Οι εκδόσεις του κυρίου Πολίτη αποτελούν θεσμό για την Ελληνική Ναυτιλία.

Η πληρότητα της ύλης που επιλέγετε, η ποικιλία της, η εύστοχη και αβίαστη σύνδεσή της με το παρόν και το παρελθόν της ναυτιλιακής βιομηχανίας, η καλαισθησία των σελίδων και των εικόνων αλλά και η κατάλληλη διάταξή τους αποδεικνύει άρτια δημοσιογραφική ικανότητα και υψηλή κατάρτιση.

Θερμά συγχαρητήρια στον εκδότη Διονύση Πολίτη, την αρχισυντάκτρια της Maritime economies κ. Εφη Κόλλια, και τον διευθυντή έκδοσης Ιωάννη Μεγαριώτη για την κυκλοφορία του πρωτοποριακού τους εγχειρήματος.

Κάθε εβδομάδα πετυχαίνετε ένα εκδοτικό άθλο του οποίου τη συνεχή επιτυχία θεωρώ βέβαια καθότι το παρελθόν εγγυάται το μέλλον.

Αξίζει λοιπόν η καθολική στήριξη αυτής της πρωτοποριακής προσπάθειας για το καλό της ναυτιλίας μας.

Σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στο σημαντικό σας έργο.

Γιώργος Α. Σαρρής
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Enterprises Shipping & Trading S.A.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολύ αξιόλογη και σοβαρή δουλειά που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Καταφέρατε μόνος σας με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, αμεροληψία και σεβασμό στο  χώρο της ναυτιλίας να δείτε το δημιούργημά σας στις πρώτες θέσεις της ναυτιλιακής ενημέρωσης.

Δρ. Νικόλαος Λάος
Φιλόσοφος – Σύμβουλος Νοοπολιτικής
Ειδικός Συνεργάτης Ιδιωτικών Εταιρειών Πληροφοριών
www.nicolaslaos.com

Η εφημερίδα Maritime Economies χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο της αξιοπρέπειας, της πολυπρισματικής θεώρησης των πραγμάτων και της ελευθεροφροσύνης. Πάντοτε, αλλά και ιδιαιτέρως σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τη δοξασία της μετα-αλήθειας και από αυτό που ο αείμνηστος Ζμπίγκνιεβ Μπρζεζίνσκι έχει αποκαλέσει «οργανωμένη παράνοια», τα ΜΜΕ πρέπει να υπερασπίζονται το προαναφερθέν τρίπτυχο. Εύχομαι στη Maritime Economies και στον εκδότη της, Διονύση Πολίτη, προσωπικώς να συνεχίσουν να λειτουργούν με βάση το προαναφερθέν τρίπτυχο και αναφομοίωτοι. Συγχαρητήρια!

Ioannis Bravos
Director, Audit, KPMG in Greece

Congratulations to Maritime Economies on celebrating 8 years of publishing! Only the best, highest quality content newspapers can stand the test of time in this competitive market. Thank you for your wonderful articles, the variety and diversity of the themes you are touching and  for being a source of knowledge and useful information.

Γεώργιος Κ. Οικονόμου
FCIArb, C.A., Barrister, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Κατ’ αρχήν να συγχαρώ τη διεύθυνση της ναυτιλιακής εφημερίδος MARITIME ECONOMIES για τη συμπλήρωση 8 χρόνων επιτυχούς κυκλοφορίας και 6 μηνών συνδρομητικής κυκλοφορίας και να ευχηθώ συνεχείς επιτυχίες και μακροημέρευση για το καλό της ναυτιλίας μας αλλά και της πατρίδας μας, νοουμένου ότι εκτός των ναυτιλιακών θεμάτων, πάντοτε επίκαιρα και ουσιαστικά, φιλοξενεί και εμβριθή άρθρα γεωπολιτικής και γενικού ενδιαφέροντος πάνω στις νέες αντιλήψεις της κοινωνίας μας.

Ονομαστικώς θα πρέπει να συγχαρούμε και τον εκδότη, Διονύση Πολίτη, για τον εξαίρετο τρόπο που διευθύνει την εφημερίδα.

Ελένη Λετώνη
Communications, Sales and Marketing
Coordinator Greece, Cyprus & Malta
Bureau Veritas

Η ναυτιλιακή εφημερίδα MARITIME ECONOMIES, μέλος της «οικογένειας» της Liberty Press, αποτελεί τα τελευταία 8 χρόνια ένα φάρο εγκυρότητας και αξιοπιστίας όσον αφορά στην παρακολούθηση των ναυτιλιακών τεκταινόμενων. Καταγράφει τις εξελίξεις στην ελληνική ναυτιλία, παραθέτει ανταποκρίσεις από τα πιο σημαντικά ναυτιλιακά δρώμενα όπως συνέδρια, forum & επετειακές εκδηλώσεις μεταδίδοντας τον παλμό της αγοράς και των φορέων της, ενώ φιλοξενεί στις σελίδες της, τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της εγχώριας ναυτιλιακής αγοράς με διεθνές βεληνεκές.

Η αποδοχή του αναγνωστικού κοινού κατέστησε αναγκαία τη μετατροπή της έκδοσης από δεκαπενθήμερη σε εβδομαδιαία. Η πλούσια ύλη της ανανεωμένης έκδοσης καλύπτει ευρύτατο φάσμα θεμάτων, παρέχοντας πληρέστατη πληροφόρηση με ενδιαφέροντα άρθρα και αφιερώματα.

Η δημοσιογραφική ομάδα της MARITIME ECONOMIES, ασκώντας σοβαρή, έγκυρη και αξιόπιστη δημοσιογραφία αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για τη συνέχιση της λαμπρής της πορείας.

Ευάγγελος Σ. Κρητικός
C.E.O. of Kritikos E.S Shippping Lines Maritime co.

H εφημερίδα Maritime Economies στα 8 χρόνια κυκλοφορίας της και στους 6 μήνες συνδρομητικής κυκλοφορίας της πραγματικά προσέφερε ουσιαστικά στην ενημέρωση του ναυτιλιακού και ναυτικού κόσμου της Ελλάδος. Προσέφερε και προσφέρει ροή σημαντικών ναυτιλιακών ειδήσεων που βοηθούν τους συμμετέχοντες στο γίγνεσθαι της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας, στο να έχουν μία έγκαιρη, έγκυρη, σαφή ενημέρωση που τους βοηθά σημαντικά στη λήψη κρίσιμων και σημαντικών αποφάσεων, τόσο για τις ναυτιλιακές ή ναυτικές εταιρίες καθώς και για το στόλο που διαχειρίζονται υπό οποιαδήποτε νομική μορφή. Είναι σημαντικό ότι η Maritime Economies μεταξύ των άλλων προσφέρει στους αναγνώστες της οικονομικές ειδήσεις, οικονομικές αναλύσεις, πολιτική αρθρογραφία από έγκυρους αναλυτές, που όλα τα ανωτέρω συνδυαστικά προσφέρουν μια ολοκληρωμένη οπτική του διεθνούς γίγνεσθαι στους παράγοντες της ναυτιλίας, γεγονός άκρως απαραίτητο καθότι η ναυτιλία αποτελεί διεθνοποιημένη δραστηριότητα. Η Maritime Economies αποτελεί μία άκρως πετυχημένη έκδοση στο είδος της.

Σταύρος Κασιδιάρης
Πρόεδρος C&A STAVROS KASSIDIARIS S.A.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 8 χρόνων και 6 μηνών από την πρώτη κυκλοφορία της Ναυτιλιακής & Οικονομικής Εφημερίδας «Maritime Economies» και της ηλεκτρονικής της μορφής libertypress.gr, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα πορεία σας.

Η έντυπη έκδοση αποτελεί για όλους εμάς – τους ενεργά εμπλεκόμενους με τη ναυτιλία – το εβδομαδιαίο σταθερό ραντεβού για πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις και τα δρώμενα που άπτονται στο αντικείμενό μας. Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα φέρνει στις οθόνες μας ειδήσεις και απόψεις σημαντικών εκπροσώπων του χώρου από όλο τον κόσμο, με έναν πιο άμεσο και καθημερινό τρόπο.

Τα άρθρα σας για την ελληνική και διεθνή ναυτιλία, την κρουαζιέρα και το yachting, τη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία, τον εξοπλισμό και τον εφοδιασμό των πλοίων καθώς και πολλών άλλων κλάδων του χώρου μας, έρχονται σαν επισφράγιση των συνεχών προσπαθειών όλων μας για συνεχή πρόοδο της Ναυτιλίας.

Κλείνοντας, εύχομαι σε εσάς προσωπικά και στους συνεργάτες σας καλή δύναμη και όρεξη για περισσότερα επιχειρηματικά εγχειρήματα που θα φέρουν τον κόσμο της ναυτιλίας ακόμα πιο κοντά και θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για εποικοδομητικές συνεργασίες.

Χρυσούλα-Βασιλική Πατρικίου
Founder & CEO Potentia

H Maritime Economies, ως μέλος του εκδοτικού Ομίλου Liberty Press, είναι μια εφημερίδα με χαρακτήρα και ταυτότητα που τη διαφοροποιεί στον κλάδο της Επικοινωνίας με αναφορά στην Παγκόσμια Ναυτιλία και Οικονομία.  Ως ομάδα Potentia, στα δύο χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της Ναυτιλίας, έχουμε επιλέξει και έχουμε εμπιστευτεί τον εκδοτικό οίκο Liberty Press και την ομάδα της Maritime Economies ως κεντρικό πυλώνα ποιοτικής ενημέρωσης, έγκυρης πληροφόρησης και επαγγελματικής δικτύωσης με τη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς και ως έγκριτο μέσο συστηματικής προβολής του έργου και της προσφοράς μας στην ολιστική ενδυνάμωση (Εκπαίδευση- ψυχομετρική Αξιολόγηση-Ευεξία) των ανθρώπων που την υπηρετούν.

Συγχαρητήρια στον Εκδότη κ. Διονύση Πολίτη, στον Διευθυντή Εκδόσεων κ. Ιωάννη Μεγαριώτη και την Αρχισυντάκτρια κα Έφη Κόλλια που ηγούνται αυτής της δημιουργικής πορείας με πλοηγό το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα των καταξιωμένων ανθρώπων που στελεχώνουν τη Maritime Economies και καθημερινά επενδύουν τη γνώση και την εμπειρία τους συνεισφέροντας στην επιτυχημένη συνέχεια του ομίλου.

Χρόνια Πολλά, Δημιουργικά, Ευοίωνα και Επιτυχημένα, MARITIME ECONOMIES!

Σπύρος Γκούμας
CEO και Πρόεδρος του Δ.Σ. της SQLearn

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 8 χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας σας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη δημιουργική και επιτυχημένη πορεία της και να σας ευχηθώ να συνεχίσετε το εγχείρημά σας για πολλά χρόνια ακόμα. Το δημοσιογραφικό έργο σας θα πρέπει να έχει την αρωγή όλων μας, προκειμένου να μας ενημερώνετε, αντικειμενικά και πολυφωνικά, για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ναυτιλίας.

Philip Nielsen
Oriani Managing Director
ShipServ New Business & Account Director EMEA
Orca AI Business Director

Η MARITIME ECONOMIES αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά με την τακτική ενημέρωση για την ελληνική αλλά και διεθνή ναυτιλία.

Θετικό το γεγονός ότι πολλά άρθρα είναι γραμμένα στα αγγλικά.

Σαν άνθρωπος της τεχνολογίας χαίρομαι ιδιαίτερα για την ηλεκτρονική της έκδοση, μέσω της οποίας μπορεί να ενημερωθεί ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό, π.χ. νέοι που ενδιαφέρονται για το χώρο και καριέρα στη ναυτιλία. Το 8 θεωρείται ο αριθμός της δύναμης και της αναγέννησης.

Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσει να έχει μία δυναμική ανάπτυξη και να ανανεώνεται πάντα προς το καλύτερο.

Ασπασία Παπαματθαίου
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών
και Msc “Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο”

Η επιλογή μου να γίνω συνδρομήτρια της ναυτιλιακής εφημερίδας Maritime Economies αποδείχθηκε πάρα πολύ καλή. Ενημερώνομαι πλήρως σε όλα τα ναυτιλιακά θέματα που λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μου καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ενημερωτικό έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση Ασπασία Παπαματθαίου

Ανδρέας Τσαβλίρης
Principal Tsavliris Salvage

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες για την έγκριτη ναυτιλιακή εφημερίδα σας MARITIME ECONOMIES!

Στα οκτώ χρόνια κυκλοφορίας σας, έχετε καταφέρει να προβάλετε αποτελεσματικά τα επιτεύγματα και τις απόψεις της ελληνικής ναυτιλίας δίνοντας έμφαση στη συνεχή βελτίωση και ανανέωση της έκδοσης.

Η νέα εποχή της εφημερίδας που εγκαινιάστηκε προ εξαμήνου με την έναρξη της συνδρομητικής βάσης, πιστεύω ότι έχει να επιδείξει εντυπωσιακή βελτίωση της ποιότητας της ύλης και μεγάλη άνοδο της αναγνωσιμότητας. Η MARITIME ECONOMIES αποτελεί για όλους μας μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας με ενθουσιασμό και να γιορτάσετε πολλές επετείους!  Τις καλύτερες ευχές μου για το μέλλον!

Ελευθέριος Σ Κεχαγιόγλου
Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών
Δημοτικός Σύμβουλος Ύδρας

Η μοναδική στον Ελληνικό χώρο ναυτιλιακή εφημερίδα MARITIME ECONOMIES Ενηλικιώθηκε,  κλείνοντας τα 8 χρόνια κυκλοφορίας και διανύοντας τον πρώτο της χρόνο ως συνδρομητική, λόγω της αξιοπιστίας της, της εγκυρότητας και της συνέπειάς της.

Η MARITIME ECONOMIES άνοιξε την αγκαλιά της και έβαλε μέσα και τα Ελληνικά μικρά νησιά.  Εξάλλου η ναυτιλία είναι η συντροφιά και η πνοή για τα μικρά νησιά μας και  μας ενώνει η αλμύρα της θάλασσας. Μέσα από τις σελίδες της παρουσιάστηκαν  ειδήσεις, αφιερώματα, εργασίες και αναλύσεις για το σύνολο της Ναυτιλίας και της ζωής σε αυτή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Σας ευχόμαστε να γιορτάζουμε και τα 88 χρόνια στη κορυφή  και να συνεχίσετε να ταξιδεύετε στην κορυφή στέλνοντάς μας στα ελληνικά μικρά νησιά φως.
Φως και αισιοδοξία.

Harilaos Petrakakos

Well Done! “The reward of a thing well done is to have done it well” – Ralph Waldo Emerson. On the occasion of the 8 years from the first edition of the great Newspaper, I wish to sum it up.

“You worked so hard for this – CONGRATULATIONS”.

I am certain that you thought no one would notice your great achievemnts.

Well, I did, we did at P & P Marine Consultants and we are impressed.

Here’s to your continued streak! Keep it up!!!

It goes without say that celebrating the dedication you’ve shown on the way to this great achievement, is a great reward.

You’ve earned every bit of the success you are enjoying.

In closing I am sure you understand that this celebration is only one of the many proud moments for you and your staff.

Congratulations on a job very well done.

Χρήστος Σιδέρης
Director / DynaRep Shipping Consultants

Αυτό που με εντυπωσίασε στη MARITIME ECONOMIES είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και ο επαγγελματισμός με τον οποίο αφουγκράζονται την αγορά. Από μια εφημερίδα του χώρου της ναυτιλίας περιμένεις καλή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Επιπλέον αυτού όμως, βρήκα και ανθρώπους που είναι γνώστες του ναυτιλιακού αντικειμένου, στηρίζοντας στο έπακρο το χώρο μας σε κάθε ευκαιρία. Αυτό από μόνο του δείχνει ξεκάθαρα το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού αλλά και οράματος.

Κωνσταντίνος Γαλανάκης
CEO  ELVICTOR GROUP

Η ναυτιλιακή και οικονομική εφημερίδα MARITIME ECONOMIES κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2012 και αποτελεί πλέον μία ολοκληρωμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των αναγνωστών της εφημερίδα. Συμπληρώνεται λοιπόν, ένας 8ετής κύκλος δημιουργίας και έγκυρης ενημέρωσης παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα θέματα, άρθρα και συνεντεύξεις διακεκριμένων προσώπων από το χώρο της Ναυτιλίας, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, πράγμα πρωτοποριακό, με όπλο την αξιοπιστία της έμπειρης συντακτικής ομάδος της εφημερίδος και του Εκδότη, κ. ∆ιονυσίου Πολίτη. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στην έκδοση “ANNUAL MARITIME ECONOMIES GUIDE”, έναν πετυχημένο πια θεσμό στην Ελληνική Ναυτιλία. Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της και καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης που απαιτεί το μέλλον.

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Διευθύνων Σύμβουλος
Ορκωτοί Ελεγκτές ΜΟΥΡ ΣΤΗΒΕΝΣ ΑΕ

Σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε και να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση στην Ελληνική γλώσσα για όλα τα θέματα που επηρεάζουν το χώρο της ναυτιλίας καθώς και την ευκαιρία που δίνετε στους αναγνώστες σας να γνωρίσουν τόσους πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους που επιχειρούν στον «παρά τη ναυτιλία» χώρο. Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια.