Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019- Τελευταία ευκαιρία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας 2019

1530

 

Τελευταία ευκαιρία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία

της Ελληνικής Ναυτιλίας 2019

 

 

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μένουν για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου για τα βραβεία του 2019, τα οποία για άλλη μία φορά υποστηρίζονται από εξέχοντες  οργανισμούς της ναυτιλίας και χορηγούς των οποίων ηγείται ως κορυφαίος χορηγός ο ClassNK.

To καθήκον θέσπισης κριτηρίων για να αποφασιστούν αυτοί που θα αξίζουν περισσότερο τα βραβεία γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι μέρος της δουλειάς των ανεξάρτητων κριτών που θα αποφασίσουν για τους νικητές των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων αυτής της χρονιάς και η φετινή ομάδα λαμπρών κριτών είναι ικανότατη να βάλει υψηλές προϋποθέσεις και να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Κάποιοι διαθέτουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Co-operation Committee) Χαράλαμπος Φαφαλιός, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Γεώργιος Πατέρας, η πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς Ειρήνη Νταϊφά, ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο πρόεδρος του Hellenic Mediterranean Panel του Intertanko Βασίλης Μπακολίτσας, η πρόεδρος της WISTA Hellas Angie Hartmann και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Capt.Γιάννης Χαλάς.

Πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα των κριτών είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Ναυπηγών Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών (SNAME) Ελληνικού Τομέα Δρ Ιωάννης Κοκαράκης και ο Καθηγητής Διοίκησης και ναυτιλιακών εταιριών του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλιακών Υποθέσεων και Πολιτικής Νήσων Δρ. Ιωάννης Θεοτοκάς.

Περισσότερες από 80 εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελληνική ναυτιλία έχουν πάρει μέρος στην ομάδα κριτών των βραβείων, που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Πάνω από 180 βραβεία έχουν ήδη παρουσιαστεί στην εκδήλωση, η οποία τώρα διανύει τον δέκατο έκτο χρόνο, και έχει εγκαθιδρύσει φήμη ως η μεγαλύτερη διεθνής ναυτιλιακή εκδήλωση απονομής βραβείων παγκόσμια. Το φετινό δείπνο για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Τα βραβεία προσελκύουν πάντα έναν μεγάλο αριθμό πολύ ανταγωνιστικών υποψηφιοτήτων που υπογραμμίζουν σε βάθος την δυναμική της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ το ακροατήριο στην διάρκεια του δείπνου για την παρουσίαση αποτελείται κατά μέσο όρο από 1000 άτομα, εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου και των προσκεκλημένων τους.

Φέτος θα προσφερθούν και πάλι όλα τα καθιερωμένα βραβεία, με μία σημαντική αλλαγή. Από την αρχή, οι κανονικές κατηγορίες έχουν συμπεριλάβει το Βραβείο μας για την Επίτευξη στην Ασφάλεια ή την Προστασία του Περιβάλλοντος. Ωστόσο, αυτό έχει αντικατασταθεί από δύο ξεχωριστά Βραβεία που πιστεύουμε ότι αντανακλούν καλύτερα τις απαιτήσεις της σύγχρονης ναυτιλίας – το Βραβείο για την Ασφάλεια (The Safety Award) και, ξεχωριστά, το Βραβείο Βιωσιμότητας  (The Sustainability Award).

Η ευκαιρία υποβολής υποψηφιότητας είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε σχετίζεται με την ναυτιλία, από τους πλέον εξέχοντες εφοπλιστές ως τον τελευταίο υπάλληλο, και έχει με τα χρόνια επικυρώσει την αντικειμενικότητα των κριτών η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εγκαθίδρυση της φήμης των βραβείων για την αμεροληψία και την αξιοπιστία τους.

Οι κριτές μπορούν να επιλέξουν νικητές από τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί εγγράφως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητες διαδικτυακά στην διεύθυνση www.greekshippingawards.gr. Υποψηφιότητες για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας γίνονται επίσης δεκτές με απλό email ή fax (email: office@greekshippingawards.gr; fax: +30 210 4291196)

Θυμηθείτε να αναγράφετε τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος που προτείνετε αξίζει να κερδίσει.

Κατηγορίες Βραβείων

Dry Cargo Company of the Year

Sponsored by Marichem Marigases

Tanker Company of the Year

Sponsored by Bureau Veritas

Passenger Line of the Year

Sponsored by SWS

Shipbroker of the Year

Sponsored by The Tsakos Group

Shipping Financier of the Year

Sponsored by Tototheo Maritime

Piraeus International Centre Award

Sponsored by S.R.H. Marine Group

Technical Achievement Award

Sponsored by DNV GL

The Safety Award

Sponsored by SeaJets

International Personality of the Year

Sponsored by Capital Ship Management Corp.

Ship of the Year

Sponsored by RightShip

Award for Achievement in Education or Training

Sponsored by Panama Ship Registry

The Sustainability Award

Sponsored by Lloyd’s Register

The Next Generation Shipping Award

Sponsored by IRI / The Marshall Islands Registry

Lloyd’s List Intelligence Big Data Award *

Sponsored by ABS (American Bureau of Shipping)

Lloyd’s List / Propeller Club Lifetime Achievement Award

Sponsored by Shipping Deputy Ministry, Cyprus

Greek Shipping Personality of the Year

Sponsored by Eurobank

* Σηματοδοτεί τα βραβεία που δεν αποφασίζονται από τους κριτές

ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Seafarer of the Year

Sponsored by Safe Bulkers, Inc.

Greek Shipping Newsmaker of the Year*

Sponsored by ExxonMobil

Ο ClassNK πάλι ηγείται της δυναμικής υποστήριξης

των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων για το 2019

Η SWS και η SeaJets μπαίνουν στην λίστα των υψηλού κύρους υποστηρικτών  μεγάλης εκδήλωσης στο ναυτιλιακό ημερολόγιο

Πειραιάς, 9 Οκτωβρίου 2019 – ο κορυφαίος Νηογνώμονας ClassNK υποστηρίζει για δέκατη συνεχή χρονιά τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας ως κορυφαίος χορηγός.

Ο Ιαπωνικός νηογνώμονας ξεκίνησε την συνεργασία του με την κύρια ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής ναυτιλίας, το 2009 ως χορηγός της κατηγορίας ‘Πλοίο της Χρονιάς΄ σηματοδοτώντας ένδεκα χρόνια χορηγίας.

Ο ClassNK ηγείται ενός νέου κύματος υποστήριξης για την λαμπρή ετήσια εκδήλωση, όπου θα δείτε κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της ναυτιλίας να υποστηρίζουν την φετινή εκδήλωση.

Η Janet Wood, διευθύντρια χορηγιών για τα Βραβεία, λέει: ‘Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποιότητα των εταιριών που χορηγούν τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας, πολλές εκ των οποίων είναι πιστοί υποστηρικτές επί σειρά ετών και είναι ωραίο να υποδεχόμαστε νέους και παλαιούς υποστηρικτές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ως κορυφαίο χορηγό της εκδήλωσης τον μεγάλο οργανισμό του Νηογνώμονα ClassNK.

Ο κατάλογος των χορηγών των Βραβείων για το 2019 είναι:

Χορηγός της Εκδήλωσης: ClassNK

Χορηγός της Πρόποσης Σαμπάνιας: China Classification Society

Χορηγοί των Βραβείων:
ABS

Bureau Veritas

Capital Ship Management Corp.

DNV GL

Eurobank

ExxonMobil

IRI /The Marshall Islands Registry

Lloyd’s Register

Marichem Marigases

Panama Ship Registry

RightShip

Safe Bulkers, Inc.

SeaJets

Shipping Deputy Ministry, Cyprus

S.R.H. Marine Group

SWS (Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co., Ltd)

The Tsakos Group

Tototheo Maritime

Τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας έχουν την τιμή να υποστηρίζονται από έναν αριθμό έγκριτων ναυτιλιακών οργανισμών. Οι ακόλουθοι είναι επίσημοι υποστηρικτικοί οργανισμοί για τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία για το 2019:

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Η Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας

Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

Η Ελληνική Ένωση Εφοπλιστών για τα Επιβατηγά Πλοία

Η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – Helmepa

The Propeller Club – Διεθνής Λιμένας Πειραιώς

Η WISTA Ελλάς

Ένωση για τη Ναυτική Διαιτησία

Η Ένωση Τραπεζιτικών και Χρηματοοιοκονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας