Μια νέα διάσταση στην Ναυτιλία

949

Από σήμερα εισέρχεται στην ναυτιλιακή αγορά μια καινούρια εταιρεία, η Orbyt Global, η οποία στοχεύει μέσω της τεχνολογίας της να βελτιώσει σημαντικά τις λειτουργίες της γέφυρας και των τηλεπικοινωνιών , διευκολύνοντας τον πλοιοκτήτη, τον διαχειριστή, τον καπετάνιο ως και το πλήρωμα!

Η Orbyt Global με έδρα τον Πειραιά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων συνδυάζοντας δύο διαφορετικούς τομείς:

  • Την τεχνογνωσία στον τομέα των θαλάσσιων τηλεπικοινωνιών, πλοήγησης και ηλεκτρονικών χαρτών, και ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη επικοινωνία πλοίου και επιχείρησης,
  • Την εμπειρία στον τομέα των προηγμένων λύσεων σε συνδεσιμότητα και υπηρεσίες επικοινωνιών στην ξηρά.

Τα προαναφερθέντα είναι αποτέλεσμα της συνένωσης της Orbyt Global με το στρατηγικό εταίρο Media Broadcast Satellite (MBS), με έδρα στην πόλη Usingen, Γερμανία . Η MBS παρέχει για παραπάνω από 40 χρόνια υπηρεσίες Δορυφορικών Κέντρων, Ευρυζωνικότητας και Δικτύων, σε κυβερνητικά προγράμματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, ενέργειας και μεταλλευμάτων. Η πολύχρονη εμπειρία της MBS ενσωματώνεται στο χαρτοφυλάκιο της Orbyt Global, η οποία με αυτόν τον τρόπο παρέχει στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της, πλήρη πρόσβαση σε νέες, βελτιωμένες λύσεις, μέσω ενός πακέτου πιστοποιημένων εφαρμογών με τεχνολογίες αιχμής. Επιπλέον η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη δημιουργεί το πλαίσιο ώστε να μπορούν οι ναυτιλιακές εταιρίες να επωφελούνται από γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Όλα συντονισμένα από μια εταιρία που προνοεί για τις ανάγκες των πελατών της.

Η Orbyt Global  προσφέρει όλα τα συστήματα λειτουργίας της γέφυρας, για τις τηλεπικοινωνίες και την ναυσιπλοΐα, καθώς και εφαρμογές που βελτιστοποιούν την απόδοση των λειτουργειών του πλοίου το οποίο συνδέεται με το γραφείο σε ένα ενιαίο δίκτυο, ενώ παρέχει λύσεις για την ενίσχυση της ποιότητας διαβίωσης του πληρώματος εν πλω.

Περισσότερα από 500 πλοία ήδη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

Όλες οι υπηρεσίες της Orbyt Global υποστηρίζονται  τα δίκτυα των Inmarsat, Eutelsat, Iridium και από τις υπηρεσίες του Αγγλικού Ναυαρχείου, καθώς και από τα δορυφορικά κέντρα και τα συστήματα δικτύου της Orbyt Global, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο αδιάκοπη συνδεσιμότητα, γρήγορα και σταθερά για να καλύπτει τις ανάγκες του πλοίου. Η συνδεσιμότητα του πλοίου υποστηρίζεται 24/7 σε κάθε σημείο του πλανήτη από το δίκτυο και  τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς της εταιρίας.

Τα κεντρικά γραφεία της Orbyt βρίσκονται στον Πειραιά ενώ διατηρεί γραφεία στην Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σιγκαπούρη.

Ο κ. Θεόδωρος Νικολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Orbyt Global δηλώνει:

«Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό την MBS στην πρώτη της επένδυση στην Ελλάδα! Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας. Η Orbyt Global λειτουργώντας σαν ένα κεντρικό σημείο αναφοράς εξυπηρετεί κάθε ναυτιλιακή εταιρία η οποία μπορεί από σήμερα να βελτιώσει την απόδοσή της εύκολα και γρήγορα. Η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών σε συνδυασμό με την πάνω από 25 έτη εξειδίκευση των δύο εταιρειών στον τομέα τους φέρνει μια νέα διάσταση στην ναυτιλιακή αγορά. Νέες δυνατότητες θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην αγορά από την Orbyt Global.

Ο κ. Christian Fleischhauer, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης της Media Broadcast Satellite (MBS) δηλώνει:

Η MBS μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την Οrbyt έχει την ευκαιρία να προσφέρει στην ναυτιλιακή αγορά την τεράστια γκάμα των προϊόντων της. Ο συνδυασμός των γνώσεων και υπηρεσιών που πλέον θα παρέχεται από την Orbyt ξεπερνά σε ποιότητα όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες που έχει γνωρίσει η ναυτιλιακή αγορά μέχρι σήμερα. Οι ναυτιλιακές εταιρίες δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο για να έχουν πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες με τεχνολογία αιχμής σήμερα ενώ συγκεντρωνόμαστε στις ανάγκες που θα έχει η συνεχώς αυξανόμενη ναυτιλιακή αγορά αύριο!

Η Orbyt Global για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2015 & Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με το ISO 27001:2013 και είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Αγγλικού Ναυαρχείου.