Δείπνο στην Αθηναϊκή Λέσχη στις 25/6/19

3190

 

Δείπνο με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αλέξη Μανθεάκη και με θέμα «Το κλειδί για την επιστροφή των Μαρμάρων στο Μουσείο Ακρόπολης» διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019 το τμήμα HJ-9 “Θεμιστοκλής “  Πειραιά της AHEPA στο εστιατόριο της Αθηναϊκής Λέσχης.

Ο διοργανωτής της βραδιάς κ. Διονύσης Πολίτης Πρόεδρος του chapter υποδέχθηκε ανθρώπους από το χώρο της Ναυτιλίας, Πολιτικής καθώς και πολλά μέλη του AHEPA, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους.

 

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση δύο ιατρών που τηρούν στο ακέραιο τον όρκο τους προς τον Ιπποκράτη και βοηθούν με την ανθρωπιά τους και την επιστημονική τους κατάρτιση όλες τις γυναίκες που απευθύνονται σε αυτούς στο μαιευτήριο που εργάζονται.

Την βράβευση του Δρ. Ευθύμιου Δεληγεώρογλου, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής και του Δρ. Κωνσταντίνου Πανουλή, επίκουρου καθηγητή μαιευτικής του ΕΚΠΑ, έκανε ο Αντιπρόεδρος του Chapter και Αντιπρύτανης  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ. Αντώνης Καλοκαιρινός.  Ακολούθησαν σύντομες ευχαριστίες από τους δύο τιμώμενους.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του chapter κ. Πολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Πρόεδρο του Μουσείου Ακρόπολης κ. Δημήτρη Παντερμαλή και στον πρώην Ύπατο Κυβερνήτη Ευρώπης ΑΗΕΡΑ κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την τιμητική τους παρουσία και τους κάλεσε να απευθύνουν χαιρετισμό στους παρευρισκομένους.

 

 

Η βραδιά έκλεισε με την πολύ μεστή και ενδιαφέρουσα ομιλία του Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος  ενημέρωσε για το που βρίσκεται η υπόθεση Επιστροφής των Μαρμάρων και προχώρησε περαιτέρω στην κατάθεση της προσωπικής του άποψης για το τι πρέπει να γίνει  ώστε να συντομευθεί η επιστροφή των Μαρμάρων στον φυσικό τους χώρο.

Ο πρόεδρος του chapter ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και κυρίως τους Αλέξη Μανθεάκη, Δημήτρη Παντερμαλή, Νίκο Παπαδόπουλο, τον κ. Αλέξανδρο Μωραϊτάκη υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Α΄Αθηνών, τον Αντιπρόεδρο Ελληνισμού της ΑΗΕΡΑ κ. Παντελή Μαραβέλια, την Πρόεδρο της ΥΠΑΤΙΑ κα Αθηνά Ποζιού, την αντιπρόεδρο της ΥΠΑΤΙΑ κα Έφη Κόλλια η οποία είχε αναλάβει όλη τη διοργάνωση και τα μέλη του Δ.Σ. του chapter HJ-9 Πειραιά της ΑΗΕΡΑ.