Στρατηγική συνεργασία Celestyal Cruises με τον οργανισμό AXEΠΑ

706
Celestyal Cruises

 

 

 

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου

                                                                                                                                      Στρατηγική συνεργασία Celestyal Cruises με τον οργανισμό AXEΠΑAmerican Hellenic Educational and Progressive Association, με την ανακήρυξή της ως αποκλειστικός συνεργάτης κρουαζιέρας.

 

Η Celestyal Cruises και ο οργανισμός AXEΠΑ θα τιμήσουν από κοινού το 2021 την επέτειο για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Ανεξαρτησία.

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, υπερήφανα ανακοινώνει στρατηγική συμμαχία με τον ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA). Ο ΑΧΕΠΑ είναι ένας οργανισμός υπηρεσιών που ιδρύθηκε ως αδελφότητα το 1922 στην Ατλάντα της Τζόρτζια, κατόπιν του αυξανόμενου αριθμού επιθέσεων εναντίον Ελληνοαμερικανών και Ελληνοαμερικανικών επιχειρήσεων από την Ku Klux Klan (KKK) και άλλες οργανώσεις. Η αρχική αποστολή του οργανισμού ήταν να εξυπηρετεί τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Αμερική, βοηθώντας τους για την απόκτηση υπηκοότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων, του ρατσισμού και του μίσους. Με την πλήρη ένταξη των Ελληνοαμερικανών, η αποστολή του εξελίχθηκε στην προώθηση της φιλανθρωπίας και της εκπαίδευσης, αλλά και την ανάδειξη και διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας των Ελληνοαμερικανών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Celestyal Cruises ανακηρύχθηκε αποκλειστικός συνεργάτης κρουαζιέρας του AXEΠΑ, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του οργανισμού από τον ταξιδιωτικό κλάδο, όπως η Disney Parks και η Emirates Airline.

Με αφορμή την συμπλήρωση της 200ης επετείου από την ελληνική ανεξαρτησία και την εγκαθίδρυση του νέου Ελληνικού κράτους, ο AXEΠΑ θα διενεργήσει συμβολικά τη διακοσιοστή διεθνή ετήσια συνάντησή του, την «Ανώτατη Συνέλευση», στην Αθήνα, μεταξύ 25 και 31 Ιουλίου του 2021. Η Celestyal Cruises, θα προσφέρει με τη σειρά της για τους εκπροσώπους του AXEΠΑ την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συνάντησης. Στα μέλη του AXEΠΑ θα παρέχεται μια ειδική έκπτωση, ενώ τα έσοδα από το 5% του συνόλου των κρατήσεων των επιβατών της κρουαζιέρας αυτής θα προσφερθούν στον AXEΠΑ, ώστε να υποστηριχθούν οι πρωτοβουλίες του οργανισμού.

«Ως μια εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και με τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνη βαθιά ριζωμένες στο DNA της, η Celestyal Cruises είναι ενθουσιασμένη που ενώνει τις δυνάμεις της με τον AXEΠΑ, τον κορυφαίο ανθρωπιστικό οργανισμό που εστιάζει στην ελληνική διασπορά. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, μετά το πέρας της πανδημίας, πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να επαναφέρουμε την Ελλάδα στο σημείο που πρέπει να είναι, ως ένας ζωτικής σημασίας παγκόσμιος οικονομικός «παίκτης», προς όφελος όλων των κατοίκων της και των επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να αναδείξουμε την 200η επέτειο, ως μια σύγχρονη ελληνική δημοκρατία, σε συνεργασία με τον AXEΠΑ το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.

«Η Διοίκηση του AXEΠΑ περήφανα ανακοινώνει αυτή τη νέα συνεργασία με τη Celestyal Cruises, την εταιρεία κρουαζιέρας που έχει έδρα της την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Πειραιά. Ανυπομονούμε να δούμε όλα τα μέλη του συνεδρίου μας, τις οικογένειές τους και τους καλεσμένους μας να συμμετέχουν στην  Κρουαζιέρα AXEΠΑ που θα σαλπάρει για τα ελληνικά νησιά στις 31 Ιουλίου. Η συνεργασία του AXEΠΑ και της Celestyal Cruises αποτελεί την αρχή μιας εξαιρετικής σχέσης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας στη Celestyal με τους οποίους ανυπομονούμε να συνεργαστούμε», τόνισε ο Ανώτατος Πρόεδρος του AXEΠΑ, κ. Γιώργος Χωριάτης.

Ο AXEΠΑ δεσμεύεται να εξυπηρετεί και να προωθεί τις αρχές του Ελληνισμού, της ανθρωπότητας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, ενώ αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει τα μέλη του με τις αξίες αυτές.  Ο οργανισμός είναι αφοσιωμένος στα ιδανικά της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Από την ανακούφιση λόγω φυσικών καταστροφών, μέχρι την συγκέντρωση πόρων για τον περιορισμό θανατηφόρων ασθενειών και την συνεισφορά στην ανάπτυξη της κοινότητας, ο AXEΠΑ εστιάζει σε ανθρωπιστικές ενέργειες. Ο οργανισμός έχει, επίσης, ιστορικό εκπαίδευσης πολιτικών υποψηφίων και εκλεγμένων αξιωματούχων που ευθυγραμμίζονται με τις θέσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους Αμερικανούς φιλέλληνες, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών σχέσεων με την Ελλάδα και την Κύπρο.

 -ΤΕΛΟΣ-

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 216 4009659

 

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία

Τον Ιούνιο του 2020, η Celestyal Cruises απέσπασε τρία βραβεία στα Tourism Awards 2020, λαμβάνοντας πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Guest Experience Excellence», χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις για την προσέγγιση ειδικών κοινών/ εθνικοτήτων» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Solo Travel».

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Celestyal Cruises διακρίθηκε στα Cruise Excellence Awards για την κρουαζιέρα της «3 Ήπειροι», ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019.

Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για τη συνολική της συμβολή και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στα βραβεία Med Cruise Awards, στη Γένοβα. Το Δεκέμβριο του 2019 και 2018 αντίστοιχα, η Celestyal Cruises έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο.

Το Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Εκδρομές και «Αξία», καθώς και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία».

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Σχετικά με τον οργανισμό AXEΠΑ

Ο AXEΠΑ είναι ένας οργανισμός παροχής υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1922 στην Ατλάντα της Τζόρτζιας, από οκτώ οραματιστές Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες. Η αποστολή του είναι να υποστηρίζει ελληνοαμερικανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, σκοπούς και κοινότητες. Ο AXEΠΑ ιδρύθηκε ως αδελφότητα κατόπιν των αυξανόμενων επιθέσεων εναντίον Ελληνοαμερικανών και Ελληνοαμερικανικών επιχειρήσεων από την Ku Klux Klan (KKK) και άλλες οργανώσεις. Η αρχική του αποστολή ήταν να βοηθήσει τους Έλληνες με την απόκτηση της υπηκοότητας και να καταπολεμήσει τις επιθέσεις του ΚΚΚ. Με την πλήρη ένταξη των Ελληνοαμερικανών, η αποστολή της εξελίχθηκε προς τη φιλανθρωπία, την εκπαίδευση και την προώθηση και διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας των Ελληνοαμερικανών. Ο οργανισμός ιδρύθηκε με βάση την αρχή ότι ο καλύτερος δρόμος για την εφαρμογή των αρχών του είναι μέσω της εκπαίδευσης. Η υποτροφίες του AXEΠΑ υπερβαίνουν τα 4 εκατομμύρια δολάρια και περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια χορηγούνται ετησίως. Ο AXEΠΑ δεσμεύεται να διατηρήσει και να προωθήσει τις αρχές του Ελληνισμού, της ανθρωπότητας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Αποστολή του οργανισμού είναι να εκπαιδεύσει την κοινότητα των μελών του για τις αξίες αυτές. Ο AXEΠΑ είναι αφοσιωμένος στα ιδανικά της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Από την ανακούφιση που μπορεί να προέλθει από φυσικές καταστροφές, μέχρι την συγκέντρωση πόρων για τον περιορισμό θανατηφόρων ασθενειών και την συνεισφορά στην ανάπτυξη της κοινότητας, ο AXEΠΑ υπερήφανα εστιάζει σε ανθρωπιστικές ενέργειες. Ο οργανισμός έχει, επίσης, ιστορικό εκπαίδευσης πολιτικών υποψηφίων και εκλεγμένων αξιωματούχων που ευθυγραμμίζονται με τις θέσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους Αμερικανούς φιλέλληνες, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών σχέσεων με την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο οργανισμός διατηρεί επίσης μια θυγατρική για τη νεολαία, την «Sons of Pericles & Maids of Athena» και την «Daughters of Penelope» μια γυναικεία οργάνωση, οι οποίες εργάζονται ως μονάδα για την εκπλήρωση μιας κοινής αποστολής για μια καλύτερη ζωή.

Συνδεθείτε με τη Celestyal Cruises:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn