12η Health Expo

749

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

12 και 13 Φεβρουαρίου 2022
08:30 έως 19:30

Έκθεση + Συνέδριο + Διαδικτυακή Μετάδοση

ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

14 Φεβρουαρίου 2022
16:00 έως 20:00
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Η εταιρεία Χαραμή ΑΕ διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά τη Health Expo Athens, πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας, η οποία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.

Η 12η διοργάνωση της ανανεωμένης Health Expo Athens, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στον χώρο της Υγείας για:

  • Επιμόρφωση φαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας.
  • Εκθεσιακή Προβολή Εταιρειώνκαι Εμπορικές Συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών.
  • B2B Συμφωνίεςκαι με Διεθνείς Συμμετοχές.
  • Βραβεύσεις Εταιρειών για τα vraveia.gr στα καλύτερα προϊόντα Φαρμακείου

Διακεκριμένοι ομιλητές, με ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια καθώς και εργαστήρια, θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 5 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

 

  1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και στο ιατρείο.

 

  1. Καινοτομία & Τεχνολογία: Ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια που αναδεικνύουν καινοτόμες πρακτικές για τους επαγγελματίες υγείας και ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών, για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών σήμερα.

 

  1. Management & Marketing: Αυτή η θεματική ενότητα, έχει σαν στόχο να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του φαρμακείου ή του ιατρείου, καθώς και της εξέλιξης των συνεργατών τους. Είναι αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα και στοχεύει στη στήριξη της ανάπτυξης των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.

 

  1. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.
  1. Υγεία και Ομορφιά: Για πρώτη φορά, συστήνεται μία ενότητα με ενδιαφέρουσες ομιλίες, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε ό,τι αφορά θέματα ομορφιάς, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση παθολογιών που επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση.

Παράλληλα το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η τελετή της βράβευσης για τα Vraveia.gr, μια διοργάνωση που θα λάβει χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με βραβεύσεις των Καλύτερων Προϊόντων Φαρμακείου που θα αναδείξει το κοινό μέσω online ψηφοφορίας, με απόλυτη διαφάνεια. Θα βραβευτούν τα 3 καλύτερα προϊόντα από 20 κατηγορίες προϊόντων Φαρμακείου, στις αγορές των Δερμοκαλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Προϊόντων Υγείας.

Όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας που ορίζονται από την Πολιτεία, θα εφαρμοστούν με έλεγχο παραστατικών και θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας, διαθεσιμότητα αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων, καθώς επίσης καιαναγκαία μέτρα και διαδικασίες για την ασφάλεια όλων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες πριν την έναρξή του.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

Λ. Βουλιαγμένης 272 Β – 173 43 Άγ. Δημήτριος – Αθήνα
Τ. 210 984 3274 F. 211 800 5575 info@Charami-SA.gr