Το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι της τελευταίας 10ετίας!

792

 

Η σημαντικότερη & πληρέστερη έκθεση για τη θαλάσσια αναψυχή και τον θαλάσσιο τουρισμό ανοίγει και πάλι τις πύλες της για ερασιτέχνες και επαγγελματίες λάτρεις του κλάδου, στις 7-11 Δεκεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει κάθε προϊόν και υπηρεσία που σχετίζεται με τη θάλασσα. Στην Αίθουσα 1 θα βρείτε φουσκωτά σκάφη, στην Αίθουσα 2 ιστιοπλοϊκά, πολυεστερικά & cruiser σκάφη, ενώ στην Αίθουσα 3 θα βρείτε μηχανές, ναυτιλιακό & θαλάσσιο εξοπλισμό, αλλά και γενικότερα ό,τι χρειάζεται ο λάτρης της θάλασσας.

Συγκεντρώνοντας όλες τις γνωστές και μεγάλες εταιρείες του χώρου αλλά και χιλιάδες κόσμου, το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την διάθεση για περιπέτεια, θα γίνει και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου και το σπουδαιότερο ναυτικό event της χρονιάς.

Δείτε εδώ τη λίστα εκθετών: https://athensboatshow.gr/lista-ektheton-2022/

 

Τo Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών σαλπάρει με την EKO MARINE στις μηχανές του!

Η EKO, η κορυφαία εταιρεία εμπορίας καυσίμων στην Ελλάδα, μέλος της HELLENiQ ENERGY, στηρίζει έμπρακτα τη σημαντικότερη και πληρέστερη έκθεση για τη θαλάσσια αναψυχή και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Ως πλατινένιος χορηγός, η EKO MARINE αναγνωρίζει τη σημασία που έχει για τον κλάδο το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που και φέτος θα αποτελέσει το σπουδαιότερο ναυτικό event της χρονιάς!

Η έκθεση θα φιλοξενήσει κάθε προϊόν και υπηρεσία που επιζητούν οι λάτρεις της θάλασσας και θα συγκεντρώσει την αγορά σε μια μεγαλειώδη γιορτή, σε έναν χώρο αντάξιο της αίγλης της, στο Metropolitan Expo.

Στις 7-11 Δεκεμβρίου, με την ενέργεια της EKO MARINE στις μηχανές, το ταξίδι στον περιπετειώδη κόσμο της θάλασσας ξεκινάει!