Νέο προϊόν από την LALIZAS: Υδροστατικός Μηχανισμός (HRU) για Life rafts

211

Η εταιρεία LALIZAS κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της θαλάσσιας βιομηχανίας, έχοντας κατασκευάσει και στη συνέχεια διανείμει παγκοσμίως εκατομμύρια σωσίβια, σωστικές σχεδίες, κι άλλο σωστικό εξοπλισμό σε εμπορικά πλοία.

Έχοντας ως βάση την μακροπρόθεσμη εμπειρία στην κατασκευή life rafts, η εταιρεία προχώρησε στον σχεδιασμό και την παραγωγή του δικού της HRU, για όλα τα life rafts της αγοράς, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Η παραγωγή του LALIZAS HRU πραγματοποιείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τους κανονισμούς SOLAS/MED/USCG. Συγκεκριμένα, όλοι οι μηχανισμοί κατασκευάζονται στην Ελλάδα, στις ίδιες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου γίνεται η παραγωγή του μηχανισμού των LALIZAS φουσκωτών σωσιβίων, ενός εδραιωμένου προϊόντος στην αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια.

Το HRU διατίθεται στην αγορά έπειτα από 3 χρόνια έρευνας & ανάπτυξης αλλά και δοκιμών, με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητάς του, ώστε να είναι αξιόπιστο κι ασφαλές.

Είναι δοκιμασμένο κι εγκεκριμένο από τον Force Certification A/S, έναν από τους πιο απαιτητικούς νηογνώμονες στην κατηγορία του σωστικού εξοπλισμού.

Ο μηχανισμός ενεργοποιείται αυτόματα, σε περίπτωση βύθισης του πλοίου, σε βάθος 1.5 έως 4 μέτρων.

Δεν χρειάζεται ανταλλακτικά ούτε συντήρηση, και η αντικατάστασή του απαιτείται έπειτα από 2 χρόνια εγκατάστασης στο πλοίο. Η μέγιστη διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 5 χρόνια μετά την ημερομηνία παραγωγής του.

Η εταιρεία LALIZAS συνεχίζει δυναμικά να υπηρετεί τους επαγγελματίες της θάλασσας παγκοσμίως, παρέχοντάς τους αξιόπιστες λύσεις.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια στην θάλασσα, η LALIZAS παρέχει λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών εν πλω για κρουαζιερόπλοια, εμπορικά πλοία, tankers ή εξέδρες άντλησης πετρελαίου.

Εξοπλισμός πυρόσβεσης, σωστικός εξοπλισμός κι εξοπλισμός ατομικής προστασίας, όπως σωστικές σχεδίες, σωσίβια, στολές εμβαπτίσεως, φωτάκια σωσιβίων, κουλούρες κι ανατρεπόμενες λυχνίες, ατομικά κι ομαδικά κιτ επιβίωσης σε πολικές συνθήκες όπως και αναπνευστικές συσκευές κατασκευάζονται από τα εσωτερικά τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης, Σχεδιασμού κι Ελέγχου Ποιότητας με τελευταίες τεχνολογίες και υψηλά στάνταρντ.

Επίσης, το εσωτερικό τμήμα Εγκρίσεων εξασφαλίζει πως όλα τα προϊόντα LALIZAS ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς, ακολουθώντας τους πιο πρόσφατους διεθνείς ναυτικούς κανονισμούς και πρότυπα.

Για την LALIZAS, Safety is not just a product, it is an ongoing process.