Προϊόντα για νεότευκτα πλοία από την Κατράδης

461

Ο όμιλος εταιριών ΚΑΤΡΑΔΗΣ πάντα κοντά στις ναυτιλιακές εξελίξεις, προσφέρει μια ευρεία και ειδική γκάμα προϊόντων προκειμένου να εξοπλιστούν τα νεότευκτά πλοία με ποιοτικό εξοπλισμό σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η πρόσδεση και η προστασία από διάβρωση.

Ο ΚΑΤΡΑΔΗΣ λόγω της μακροχρόνιας πείρας του στον τομέα από το 1936, κατανοεί τις απαιτήσεις που θέτονται στην σύγχρονη ναυτιλία προσφέροντας συγκεκριμένες λύσεις για συγκεκριμένες απαιτήσεις που η κάθε κατηγορία πλοίων ζητεί προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που τις τίθενται. Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος προσφέρει

Πλήρης λύσεις για νεότευκτα πλοία σύμφωνα με τον τύπο του πλοίου και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του.

Καινοτομία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων από την έμπειρη ομάδα μηχανικών μας που ειδικεύεται στα σχοινιά πρόσδεσης και την καθοδική προστασία. Πιο συγκεκριμένα αξιοποιούμε τεχνολογία στην αιχμή του δόρατος προκειμένου να πετύχουμε τις βέλτιστες λύσεις για τα προϊόντα που σας προσφέρουμε όσον αφορά την ασφάλεια, την αντοχή και την απόδοση τους.

Αξιοποιούμε τις πιο ποιοτικές διαδικασίες παραγωγής και πρώτες ύλες σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που σας προσφέρουμε  είναι αξιόπιστα με μεγάλο κύκλο ζωής

Ο όμιλος εταιριών μας προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης με stock points που διασφαλίζουν την άμεση παράδοση των προϊόντων μας όπου και να βρίσκεται το πλοίο σας.

Αξιοποιούμε φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες συνεισφέροντας σε μια καθαρότερη και βιώσιμη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση από τον όμιλο ΚΑΤΡΑΔΗ δεν σταματάει όμως εδώ. Η ομάδα μας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την εκπαίδευση του πληρώματος, την εγκατάσταση επί του πλοίου σχοινιών, ρυμούλκιων και συρματόσχοινων, την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης από το παγκόσμιο δίκτυο αποθηκών μας, την δοκιμή των άνωθεν αναφερόμενων προϊόντων σύμφωνα με διεθνείς οδηγίες και πρότυπα όπως το MEG4 και τέλος την επιθεώρηση τους από την Neptune Inspection App του ομίλου μας.

Δείχνοντας εμπιστοσύνη στα προϊόντα του  Ομίλου εταιριών ΚΑΤΡΑΔΗΣ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πλοία σας θα εξοπλιστούν με τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά, διασφαλίζοντας τα και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους.