Συμμετοχές από 8 χώρες στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

204

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αναβαθμισμένο διεθνή χαρακτήρα θα έχει φέτος η 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» που διεξάγεται υπό την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023.

Φέτος η έκθεση, που εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά Halls, θα συμπεριλαμβάνει εκθεσιακές συμμετοχές από 8 χώρες εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα από Γερμάνια, Ιταλία, Ισπανία, Κίνα, Νορβηγία, Ιρλανδία, Τουρκία, Σερβία και Κύπρο.

Παράλληλα με την παρουσία ξένων εκθετών, αναβαθμισμένη θα είναι και η παρουσία πολυεθνικού κοινού – επισκεπτών, ως αποτέλεσμα του διεθνούς πλάνου marketing της διοργανώτριας εταιρείας O.MIND CREATIVES. Επιπλέον, η έκθεση θα έχει και διεθνή ζωντανή δημοσιογραφική κάλυψη, με την επίσκεψη σε αυτήν συνεργείου του International Transport Journal – MEDRIX Group.

Η μεγαλύτερη έκθεση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» του 2023 αναμένει περισσότερους από 25.000 επισκέπτες. Υποστηρίζεται από 3 Υπουργεία και όλους τους Συλλογικούς Φορείς του κλάδου. Φιλοξενώντας στο Metropolitan Expo περίπου 300 εκθέτες, η έκθεση του 2023 εμφανίζει αύξηση κατά 25% από την προηγούμενη διοργάνωση.

Αποτελεί τη μοναδική έκθεση στην Ελλάδα που καλύπτει το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, παρουσιάζοντας προηγμένες λύσεις στους εξής 3 τομείς του κλάδου: Υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics, Εξοπλισμός Αποθήκης – Αυτοματισμοί και Επαγγελματικό Όχημα & Τεχνολογίες Μεταφορών.

Την ίδια στιγμή – με μια αδιάλειπτη παρουσία από το 2007 – η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» έχει καταφέρει να εξελιχθεί στη σημαντικότερη και μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πλούσιο το συνεδριακό πρόγραμμα των LOGI.C 2023

Παράλληλα με τη μεγάλη, διπλή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» της O.MIND CREATIVES, το περιοδικό Supply Chain & Logistics διοργανώνει τα 12 events που συνθέτουν το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα των φετινών πολύ-συνεδρίων, LOGI.C 2023.

Τα 12 θεματικά events – για τα οποία έχουν συνεργαστεί πάνω από 15 συλλογικοί φορείς και σύμβουλοι επιχειρήσεων – θα λάβουν χώρα σε δύο συνεδριακές αίθουσες κατά τη διάρκεια και των 3 εκθεσιακών ημερών. Τα πολύ-συνέδρια καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων για τις τελευταίες εξελίξεις και τις μελλοντικές προοπτικές στη διεθνή και την εγχώρια αγορά logistics, εμπορευματικών μεταφορών, αυτοματισμών και οργάνωσης αποθήκης.

Μη χάσετε το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo που βρίσκεται στοv Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δείτε περισσότερα στο www.sce.gr