Βράβευση ρομποτικού συστήματος da VinciTM Xi

899

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ρομποτικό σύστημα da VinciTM Xi, 4ης γενιάς, βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν ιατρικής τεχνολογίας της δεκαετίας στα PRIX GALIEN στην Αθήνα.

Η SOFMEDICA με περηφάνια ανακοινώνει ότι το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα da VinciTM Xi 4ης γενιάς βραβεύτηκε πρόσφατα με το βραβείο PRIX GALIEN ως το Προϊόν Ιατρικής Τεχνολογίας της Δεκαετίας. Κάθε χρόνο, η διεθνούς κύρους διοργάνωση PRIX GALIEN συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες υγείας, ηγέτες του κλάδου και ερευνητές για να αναδείξει καινοτόμες λύσεις και ορόσημα προόδου στην ιατρική επιστήμη.

Το βραβείο για το «προϊόν της δεκαετίας» αποτελεί αναγνώριση του ισχυρού αντικτύπου του συστήματος da VinciTM Xi 4ης γενιάς στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τα προηγούμενα δέκα έτη. Μέσω των προηγμένων ικανοτήτων του και του διαισθητικού περιβάλλοντος εργασίας, το σύστημα da VinciTM Xi 4ης γενιάς επιτρέπει στους χειρουργούς να εκτελoύν πολύπλοκες εγχειρήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Για τους ασθενείς, το da VinciTM Xi 4ης γενιάς σημαίνει ταχύτερη ανάρρωση με ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες μετεγχειρητικών λοιμώξεων. Επιπλέον, η ρομποτική χειρουργική έχει προσφέρει πολυάριθμα οφέλη στο σύστημα υγείας μειώνοντας το συνολικό κόστος περίθαλψης και εξασφαλίζοντας καλύτερη εργονομία του χειρουργείου στους επαγγελματίες υγείας.

Το βραβείο αυτό έρχεται σε συνέχεια του εορτασμού για τα είκοσι χρόνια ρομποτικής χειρουργικής από τη SOFMEDICA στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που συμπληρώθηκαν το 2022. Η SOFMEDICA θα γιορτάσει επίσης το 2024 τριάντα χρόνια λειτουργίας, τεκμήριο της αφοσίωσής της στην καινοτομία και αριστεία στην ιατρική τεχνολογία. Η SOFMEDICA θα συνεχίζει να διευρύνει τα όρια στο πεδίο της ρομποτικής χειρουργικής, παραμένοντας αφοσιωμένη στη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τους ασθενείς και στην προώθηση της προόδου της υγειονομικής περίθαλψης στην ΝΑ Ευρώπη.

Σχετικά με τη SOFMEDICA

Η SOFMEDICA είναι μια κορυφαία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων για επαγγελματίες υγείας και ασθενείς. Για σχεδόν 30 χρόνια, έχουμε δεσμευτεί να βελτιώνουμε τα αποτελέσματα των ασθενών μέσω ιατρικής τεχνολογίας αιχμής και εκπαίδευσης. Η αποστολή μας είναι να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους επαγγελματίες υγείας, προσφέροντάς τους τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μάρω Στοΐλη | Γραφείο Τύπου
email: mstoili@yahoo.com | mobile number: 6947308940