Δείπνο Ahepa Chapter Piraeus με ομιλητές τους Michael Rockefeller και Daniel Couts.

409

 

Δείπνο με κεντρικούς ομιλητές τον  κ. Michael Charles Rockefeller και θέμα: opportunities arising from Israeli-Cypriot-Greek cooperation και τον κ. Daniel Couts με θέμα: Company operations and emerging markets διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 10-9-2019 το τμήμα HJ-9 Θεμιστοκλής Πειραιάς στο roof garden της ΕλληνοΑμερικανικής Ένωσης.

Ο διοργανωτής της βραδιάς κ. Πολίτης Διονύσης Πρόεδρος του chapter υποδέχθηκε ανθρώπους της Ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας καθώς και πολλά μέλη της AHEPA τους οποίους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό του Αντι Κυβερνήτη  της AHEPA HELLAS κ. Βαρσάμη Κώστα, ακολούθησε ενημέρωσε για την επόμενη εκδήλωση που θα συνδιοργανώσει το chapter Πειραιά με το chapter Ψυχικού στις 28-9-2019 στο Ναυτικό Μουσείο από τον κ. Ριζόπουλο Παναγιώτη, Πρόεδρο του Chapter Ψυχικού και τέλος χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμου του AHEPA HELLAS κ. Μαραβέλιας Παντελής.

Η βραδιά έκλεισε με τις ομιλίες των κ.κ. Michael Rockefeller και Daniel Couts που απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές από τους παρευρισκομένους.